Skip to content
Home » माया माया झन कये, कुमाउनी सांग लिरिक्स || Maya Maya jhan kaye , Kumauni song lyrics

माया माया झन कये, कुमाउनी सांग लिरिक्स || Maya Maya jhan kaye , Kumauni song lyrics

माया माया झन कए || maya maya jhan kaye , kumauni song lyrics

न्योली..
देश घुमौ परदेस घुमौ न लागी हो घुमी
पहाड़ै की माया जैसी माया कें नि हुनी।

मुखड़ा..
माया माया झन कए माया ल्हैगै भाबरा
गाड़ी वील बुक करै गाड़ी वील घर बुलै
गाड़ी में भैबेरा माया ल्हैगै भाबरा।

अंतरा
1) पाणी को ताल बली पाणी को तालला
माया ल्हैगै भाबरा मैं रैगौ मलालला
मैं रैगौ मलालला माया ल्हैगै भाबरा
माया माया……….

2) मोर की पंखी ले मोर की पंखी ला
माया की माया में सब है गई रंगीला
सब है गई रंगीला माया ल्हैगै भाबरा
माया माया………../

3) भाबर जाबेर है गैछ भाबरीला
कब आली लौटी बे चैरई पहाड़ीला
चैरई पहाड़ीला माया ल्हैगै भाबरा
माया-माया………/

गीत का वीडियो यहां देखें :

 

माया माया झन कए गीत के बारे में संक्षिप्त परिचय :

  • गीत का नाम : माया माया  झन काए
  • गायक : राजेंद्र प्रसाद
  • संगीतकार : रंजीत सिंह
  • गीतकार : राजेंद्र ढैला
  • कैमरामैन : गिरीश शर्मा
  • एडिटिंग : गिरीश शर्मा
  • रिकॉर्डिस्ट : अश्वजीत सिंह
  • अभिनय शिवानी, शालू रावत और टीम घुघुती जागर
  • रिकॉर्डिंग : A plus Studio Dehradun
  • चैनल : घुगुती जागर RD

माया माया झन कए

Maya Maya jhan Kaye ,kumauni Song lyrics :

nyolee..

desh ghumau parades ghumau na laagee ho ghumee pahaadai kee maaya jaisee maaya ken ni hunee.

Mukhda :

. maaya maaya jan kae maaya lhaigai bhaabara gaadee veel buk karai gaadee veel ghar bulai gaadee mein bhaibera maaya lhaigai bhaabara.

Antara :

1) paanee ko taal balee paanee ko taalala maaya lhaigai bhaabara main raigau malaalala main raigau malaalala maaya lhaigai bhaabara maaya maaya……….

2) mor kee pankhee le mor kee pankhee la maaya kee maaya mein sab hai gaee rangeela sab hai gaee rangeela maaya lhaigai bhaabara maaya maaya………../

3) bhaabar jaaber hai gaichh bhaabareela kab aalee lautee be chairee pahaadeela chairee pahaadeela maaya lhaigai bhaabara maaya-maaya………/

इन्हे भी देखें :

कुमाऊनी भजन लिरिक्स, ओ मैया भवानी मैया……..

घुघुती घुरोण लगी मेरा मैत की, लिरिक्स । ghughuti ghuron lagi lyrics।

घर मे पधारो गजानन जी भजन लिरिक्स हिंदी । Ghar me padharo gajanan ji lyrics in Hindi ,lyrics in English

team Ghuguti jagar RD के पेज को लाइक करने के लिए यहां क्लिक करें।

Leave a Reply

Your email address will not be published.